Set Boker Hattori Hanzo

16.990 RSD

Boker Hattori Hanzo Set je set od 3 kolekcionarske samurajske sablje sa sečivom od ugljeničnog čelika posvećene najpoznatijem samuraju Hattori Hanzu. Samurajski set je sa mat crnim premazom i sastoji se od: Tanto sablje, a Wakizashi sablje i Katane. Ručke su tradicionalno umotane i opremljene „menukis“ tkaninom i „manta ray“ kožnom presvlakom. Futrole su ukrašene ornamentima sa „tsuba“ štitnicima od livenog cinka. Koriste se za nekonvencionalnu upotrebu i nisu naoštreni!

Karakteristike:


Tanto sablja                                                Wakizashi sablja                                  Katana
Ukupna dužina: 53cm                                Ukupna dužina: 78cm                         Ukupna dužina: 103cm
Dužina sečiva: 28cm                                  Dužina sečiva: 48cm                           Dužina sečiva: 68cm
Debljina sečiva: 4mm                                Debljina sečiva: 4mm                         Debljina sečiva: 4mm
Težina: 650g                                                 Težina: 900g                                         Težina: 1050g


Hattori Hanzo je rođen kao Hattori Yasunaga u provinciji Mikawa 1541g, susedna provincija Koga je mesto u kome je nasto Ninjutsu kao i Ninja. Hattori je vrlo brzo postao pravi Ninja ratnik, svoju prvu pobedu je izvojevao sa samo 16 godina i vrlo brzo je stekao priznanje i slavu. Nadimak Hanzō (鬼の半蔵 Devil Hanzō) u prevodu đavo je dobio zbog svoje neustrašive ličnosti i taktičke borbe i natprirodnih sposbnosti. Svoju najveću slavu je doživeo 1582 kada je predvodio klan budućih Shogun Tokugawa ninja ratnika. Umro je u 55 godini 1596 godine.

Set Boker Hattori Hanzo

16.990 RSD


dostava lovacke opremeTeritorija koju pokrivamo isporukama je ograničena na teritoriju Republike Srbije.
Šifra proizvoda: 05ZS518 Kategorije: ,
Kako bismo obezbedili najbolje korisničko iskustvo i prikazivanje personalizovanog sadržaja, koristimo kolačiće. Prihvati sve kolačiće klikom na dugme.