O nama

Dobrodošli na sajt lovačke opreme, gde strast prema lovu i kvalitetnoj opremi susreću Vaše najviše standarde. Posvećeni smo pružanju izuzetnog iskustva svakom našem kupcu.

Obavljanje kupovine
Obavljanje kupovine ne može biti lakše. Samo pretražite naš katalog, zatim kliknite na bilo koji proizvod koji želite da kupite i dodajte ga u korpu. Nakon što ste završili selekciju proizvoda, kliknite na dugme „Naruči“ i bićete pitani za par detalja koji su nama potrebni kako bismo zadovoljili uslove Vaše narudžbe. Sve narudžbe zavise od stanja na zalihama i redovno (sedmično) se ažuriraju. U retkim situacijama ćemo morati otkazati Vaše porudžbine ako na zalihama nema traženih proizvoda.

Posle izvršenja narudžbe, narudžba se procesuira i ukoliko neki od artikala ne postoji na zalihama vrši se povraćaj novca za tu vrednost.

Raspored isporuka
Isporučujemo Vaše porudžbe odmah. Pošiljka obično stiže u roku od 1 do 5 radnih dana.

Porudžbinee na čekanju
Ako Vaš proizvod nemamo na zalihama, a ipak se odlučite na kupovinu, po Vašoj želji, sačuvaćemo narudžbinuu kako bismo što pre nabavili traženi proizvod i isporučili ga.

Naplata taksi
Sve cene su sa već obračunatim PDV-om (PDV 20%) i ne postoje nikakve dodatne takse koje se obračunavaju. Cene koje vidite na našim stranicama su konačne!

Kontakt
Ako želite da uspostavite kontakt sa nama, molim Vas pošaljite email na lovackaoprema.online@gmail.com, alternativno, možete nas pozvati na broj 0692438500.

Politika privatnosti
LOVAČKA Oprema ne daje informacije o kupcu trećim licima. „Cookies“ se koriste na ovom shopping sajtu da bi mogli da prate sadržinu Vaše šoping korpe kada izaberete proizvod koji želite da kupite.

Ako imate bilo kakvih sugestija ili komentara, molimo Vas da nas kontaktirate.

Naši kontakti:
Magnum“ d.o.o. – „LOVAČKA Oprema“
35000 Jagodina, Srbija
e-Mail: lovackaoprema.online@gmail.com

​Tel: 035 243 850
Mob: 069 243 85 00
Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 08 do 16h